(foto) După ce ne-a arătat cât înseamnă un miliard, Ștefan Eșanu ne invită la o nouă expoziție – Work in Progress

новый коллаж

O nouă expoziţie de artă contemporană semnată de Ştefan Eşanu va fi găzdită de IHUB Chișinău și Vintage și își va deschide ușile pe 27 iulie, la ora 19:00. Ştefan Eşanu, artistul care în februarie a explodat arena artei naţionale cu expoziţia La Datorie, reprezentând miliardul sustras din sistemul bancar, de data aceasta revine cu un nou show artistic, intitulat „Work in Progress”.

Artistul își doreşte să reînvie în arta moldovenească Avangarda, oferind o multitudine de lucrări din diferite serii și stiluri, arătând de fapt, că pentru el procesul, actul creaţiei prevalează asupra rezultatului final. Lucrările artistului relevă un exemplu de curaj și optimism, reușind să-și adjudece locuri în multiple curente artistice, de la Pop Art, Suprarealism, Primitivism, până la Expresiniosm, fără a pierde din măiestrie şi estetică.

Autorul ne îndeamnă să contemplăm propriul caracter, să ne uităm în oglindă şi să nu ne judecăm, pentru că noi suntem work in progress, şi asta deja este bine.

Vedeți aici cum a decurs expoziția „La Datorie” – proiect care a prezentat o instalație despre cum arată în realitate un miliard de dolari.

Link-ul la pagina oficială a evenimentului îl găsiți aici.

la datorie la datorie2 Stefan profil tablou1 tablou2 tablou3

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente