Patru saltele gonflabile, probe suplimentare în dosarul moldoveanului reţinut acum o lună după ce a trecut în înot Prutul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Patru saltele gonflabile folosite la trecerea ilegală a țigărilor peste frontiera de stat au fost depistate în urma unor percheziții la domiciliul din Ialoveni al cetățeanului moldovean, documentat la începutul lunii curente pentru traversarea ilegală a graniței și bănuit de implicare în activitatea de contrabandă cu produse de tutungerie. Potrivit Poliţiei de Frontieră, descinderile au avut loc ieri, 18 iulie, iar saltelele vor fi utilizate ca probe suplimentare în dosarul deschis pe numele cetăţeanului.

Amintim că în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră „Frăsinești”, patrula a reținut în timp ce revenea în țară, prin înot râul Prut, un locuitor al satului Horești, raionul Ialoveni. Mai mult, pe malul Prutului au fost depistate bunurile care îi aparțineau, două saltele pneumatice, o pompă, două perechi de curele și o sumă impunătoare de bani – 1.700 de lei moldoveneşti și 19.200 de lei româneşti, fapt ce a dat de bănuit că bărbatul ar fi implicat în activitatea de contrabandă cu țigări.

În prezent, bărbatul se află în arest pentru 30 de zile, iar polițiștii de frontieră continuă cercetările, cu acumularea probelor necesare, în vederea stabilirii vinovăţiei şi aplicării măsurilor legale ce se impun.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...