(foto) ZIP Fashion Photography Contest: O galerie cu toate fotografiile participante

colaj

Cei mai buni fotografi fashion din Moldova, profesioniști și începători, au fost apreciați de un juriu internațional în cadrul primului concurs specializat în domeniu – „ZIP Fashion Photography Contest”. Dacă anterior v-am prezentat fotografii câștigători, acum vă arătăm într-o galerie toate fotografiile participante.

Evenimentul a întrunit participanți care au concurat în două categorii: 6 fotografi experimentați în realizarea fotografiei de modă și 9 fotografi tineri, care își doresc să abordeze fotografia fashion și să se exprime artistic în domeniu.

Dintre toate fotografiile înscrise în concurs, 30 cele mai reușite au fost expuse luni, 3 iulie, în ultima zi a concursului la Centrul de Excelență în Design și Tehnologii „ZIPhouse”. Fotografiile au fost apreciate de juriu național și internațional și de spectatori, iar ulterior câștigătorii au fost premiați în cele 3 categorii: fotografi profesioniști, începători și alegerea publicului.

Într-un articol anterior pe #diez, puteți descoperi câștigătorii concursului și impresiile lor.

Mai jos vedeți fotografiile participante:

Parvan-Daniela-L. Storojuc Mindoglo-Constantin-OLDCOM Marina-Bernaz-Sophie-by-Elena-Zbârnea Ion-Pleş-Alexandru-L.Storojuc Iaţco-Lilian-OLDCOM Ana-Maria-Moroz-Vivi-Art-Boutique Spînu-Iurie-Georgette Sergiu-Rotaru-Tricon-_-My-REVIVAL Sergiu-Rotaru-L. Storojuc Putregai-Vadim-Sophie-by-Elena-Zbârnea Putregai-Vadim-Irina-Calancea Parvan-Daniela-Vivi-Art-Boutique Mindoglo-Constantin-Vivi-Art-Boutique Marina-Bernaz-Irina-Calancea Ion-Pleş-Alexandru-Vivi-Art-Boutique Glovaţcaia-Nadejda-Tricon-_-My-REVIVAL Glovaţcaia-Nadeja-Georgette Gabriela-Cucu-Sophie-by-Elena-Zbârnea (1) Gabriela-Cucu-Irina-Calancea Dorian-Tutuian-Vivi-Art-Boutique Dorian-Tutuian-Tricon-_-My-REVIVAL Diana-Bodnarenco-Tricon-_-My-REVIVAL Diana-Bodnarenco-L. Storojuc Ana-Maria-Moroz-Sophie-by-Elena-Zbârnea Adrian-Rîpa-OLDCOM

Concursul a fost organizat de Centrul de Excelență în Design și Tehnologii „ZIPhouse” în colaborare cu School of Modern Photography „STUDIO1” (Ucraina), revista VIP Magazin și Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente