Recomandări de evenimente pentru o zi luminoasă de miercuri, 19 iulie

IA1A0DATOJ
Foto: Matthew Henry

E doar o zi de miercuri, fără artiști care concertează în PMAN, fără diplome și nemulțumiri. Pe lângă toate, este încă o zi frumoasă de vacanță, de care merită să profităm, așa că echipa #diez vă recomandă câteva evenimente la care ați putea să mergeți.

#1. ITCoffee #114 [Season 2 Episode 14]

Pentru discuții despre tehnologii și ce a mai apărut nou în lumea IT-ului, prietenii de la ITCoffee te așteaptă de la ora ora 09.00, la Panna Cotta. Detalii despre tematica evenimentului, poți afla pe pagina de Facebook.

 

#2. La La Play Hope

La La Play promovează accesul la artă pentru toți oamenii. Artiștii vor oferi o oră de muzică clasică pentru 36 de suflete, tineri minori ce își ispășesc pedeapsa în Penitenciarul nr. 10 Goian. „Vrem să fim alături de ei, să-i cunoaștem și să le dăruim speranță într-o lume mai bună”, spun organizatorii. Proiectul „La La Play” înseamnă prima expediție de muzică clasică realizată în Moldova. 15 tineri, dintre care 9 muzicieni și 5 jurnaliști vor traversa 1600 km pentru a reflecta prin muzică clasică 8 subiecte sociale. Turneul va marca centenarul compozitorului Dinu Lipatti, unul dintre cei mai mari pianiști din toate vremurile: #discoveringLipatti. Urmăriți aici evenimentul de mâine, dar și postările echipei #diez despre acest turneu.

 

#3. Cum să-ți creezi un canal popular pe YouTube

STEP IT Academy invită copii și părinții la un master-class gratuit „Cum să-ți creezi un canal popular pe YouTube și să devii youtuber”. Evenimentul este destinat copiilor între 9 și 14 ani. Trainingul se desfășoară la sediul academiei și începe la ora 15.00. Detalii despre eveniment aflați AICI.

 

#4. Drumul Fructelor. Caise

Vitamine din belșug pentru seara de 19 iulie. Drumul fructelor merge în vizită la un producător de caise. Ediția de anul trecut nu a prevăzut o astfel de plecare, așa că fiți gata să vă desfătați din plin anul acesta. Dacă veți merge, veți
– trăi o experiență agro-turistică de neuitat;
– cumpăra la preț angro, direct de la producător;
– face fotografii la apus de soare.

Doritorii sunt așteptați să se înscrie completând următoarea anchetă. Detalii despre eveniment găsiți AICI.

 

#5. Dialog cu Maia Sandu și Echipa Partidului Acțiune și Solidaritate

Dacă doriți să-i adresați întrebări liderei PAS, Maia Sandu, atunci o puteți face miercuri, începând cu ora 18.30. Evenimentul are loc pe str. N. Testemițanu, în curtea blocurilor 19/1 și 21/1. Aflați detalii pe pagina de Facebook.

 

#6. IQuiz-269 Седьмая рейтинговая игра 23 сезона

Seara se termină cu un nou quiz, la care ești invitat să vii cu prietenii. Adună-ți echipa și vino să-ți antrenezi curiozitatea și istețimea. Evenimentul are loc Draft (lângă ASEM), începând cu ora 20.00. Urmărește evenimentul pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente