(VIDEO) Un fost mare talent al fotbalului italian se retrage la o săptămână după ce semnase un nou contract

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Antonio Cassano se retrage din fotbal, la 35 de ani. Deşi săptămâna trecută semnase cu Verona şi era decis să continue activitatea de fotbalist profesionist cel puţin încă un an, vârful a decis să agaţe ghetele în cui din motive personale.

În urmă cu 8 zile, Cassano era decis să pună umărul la rămânerea nou-promovatei Verona în Serie A şi decidea să semneze un contract valabil pe un sezon.

Gazzetta dello Sport a anunţat însă în urmă cu doar câteva minute că atacantul nu îşi va onora angajamentul. Din motive familale, Cassano se vede nevoit să renunţe la fotbal, o conferinţă de presă în acest sens urmând a fi ţinută în această seară. Atunci, vârful va expune probabil motivele din spatele deciziei sale şi îşi va anunţa oficial retragerea din activitate.

Un talent enorm al fotbalului italian, Cassano a părut că nu şi-a atins niciodată potenţialul, deşi a beneficiat de numeroase şanse. A evoluat la formaţii de top ale Europei, cele mai cunoscute fiind Roma, Real Madrid, AC Milan şi Inter.

El are în palmares două titluri, cu Real (2007) şi cu Milan (2011). A debutat în echipa naţională în 2003, însă a strâns doar 39 de selecţii pentru squadra azzurra. Chiar şi aşa, are o rată de goluri respectabilă pentru Italia: 10.

De talentul extraordinar al italianului vă puteți convinge și în materialul video de mai jos.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...