(foto) Ia-ți Fotocartea cadou și transformă pozele și amintirile din vacanță într-o poveste!

_MAX4790

Vara e anotimpul călătoriilor și pozelor fără număr care nu prea încap în telefon, iar Celebook îți asigură spatele și îți dăruiește o fotocarte Panoramic. Nu există un alt anotimp care să concureze cu vara la capitolul apusuri uimitoare, vacanțe fierbinți și fotografii numai bune de arătat familiei sau colegilor de muncă.

Tocmai de aceea, noua promoție Celebok este pentru tine. Cumperi o fotocarte „Elite” și primești gratis o fotocarte „Panoramic”. Ia-ți fotocartea cadou în perioada 17 – 31 iulie. Plătești o dată, câștigi de două ori.

fb-1200x630-v2

Iar dacă pornești într-o călătorie azi-mâine, nu uita că cea mai bună lumină pentru o fotografie o prinzi dimineața devreme. Cele mai frumoase poze sunt cele întâmplătoare. Nu îți aranja membrii familiei într-o linie, ci surprinde-i când râd, aleargă, se joacă în nisip sau valurile mării. Selfie-urile sunt bune, dar un album plin de selfie-uri devin plictisitoare după pagina a doua sau a treia. Aparatele de fotografiat și camerele telefoanelor mobile sunt, de regulă, dotate cu self-timer. Folosiți-l ca să prindeți și o bucată din locul de poveste vizitat. Toate amintirile adunate vor arăta perfect în fotocărțile Elite și Panoramic.

_MAX4815

_MAX4676

_MAX4852

Accesează  Editorul online de pe site-ul celebook.md , unde îți creezi un cont de utilizator, îți alegi fotocartea dorită, adaugi pozele în album și le aranjezi în pagini cum îți poftește inima. Odată creată și plasată, comanda va ajunge la tine în maxim 14 zile și îți va fi livrată acolo unde îți dorești.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente