Năstase: Plahotniuc și Dodon vor vota joi sistemul mixt. Care este planul PSRM-PD

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Socialiștii și democrații ar planifica votarea în a doua lectură a sistemului electoral pentru ziua de joi, 20 iulie, susține liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

El susține că socialiștii și democrații au și un plan în acest sens, urmând să aducă organizat autocare cu bugetari, la Parlament.

„Pentru joi acești nemernici au alt scenariu, tot pe banii cetățenilor. Să inițieze votarea în a două lectură a sistemul mixt, salvatorul lor de la pușcărie și confiscarea averilor furate de la oameni.
Pentru ora 9, la parlament, cu autobuse comandate din timp vor fi aduși bugetari, la fel cum au fost duși la concerte și mitinguri de sustinere a corupţiei, sărăciei și batjocurii oligarhice.
Să vină. Să vină alături de noi de data aceasta. Să apărăm ÎMPREUNĂ democrația, țara și viitorul copiilor noștri Acasă.Eu ies la protest și chem întreaga opoziție și societate. Să demonstrăm că suntem un popor deșteptat și demn de trecutul nostru și de un viitor frumos în civilizație, democrație și bunăstare”, a scris Năstase pe Facebook.

Deocamdată nici majoritatea parlamentară și nici socialiștii nu au comentat această informație. Ei nici nu au prezentat proiectul în cea de-a doua lectură.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...