Restricții de circulație în Capitală! Bulevardul Ștefan cel Mare va fi blocat din cauza unui concert

pman centru stefan cel mare

Autoritățile au anunțat restricții de circulație pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală, în contextul desfășurării unui concert în Piața Marii Adunări Naționale. Este vorba despre festivalul de tineret „Generația Viitorului”, organizat de președintele Igor Dodon.

Pentru a evita orice fel de incident neplăcut, polițiștii recomandă pietonilor să circule doar pe trotuare şi să traverseze strada prin locurile marcate, iar conducătorilor auto să manifeste răbdare în timpul circulației.

Autoritățile mai atenționează că în timpul desfășurării concertului este interzisă deținerea de arme, orice altfel de substanțe interzise și obiecte ce pot pune în pericol viața sau sănătatea oamenilor, cât și folosirea băuturilor alcoolice.

În perioada desfășurării concertului, ofițerii INP vor asigura securitatea publică şi personală a cetăţenilor, iar echipajele pedestre și de patrulare mobilă vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi vor redirecţiona deplasarea transportului, pentru a nu admite crearea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

Festivalului de tineret „Generația Viitorului” se desfășoară în premieră și este organizat sub egida președintelui Republicii Moldova. La concert vor evolua vedete ale estradei ruse și de talie mondială: trupa „A’Studio”, „Градусы“, „SunStroke Project”, precum și Elena Temnikova, Randi, Mot și DJ.MEG.

Concertul va începe la ora 18.00 în Piața Marii Adunări Naționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente