(video) Grupul „Adoptă un vot” organizează un offline în luna august. Membrii vor discuta despre implementarea viitoarelor proiecte

adoptaunvot-960×397
Foto: Facebook/Adoptă un vot

Grupul „Adoptă un vot” organizează a II-a ediție a offline-ului la Chișinău, pe data de 19-20 august 2017. În rezultatul offline-ului „Adoptă un vot” de la Veneția din luna martie curent, reprezentanții din diaspora împreună cu concetățenii de acasă, s-au mobilizat pentru organizarea celei de-a doua ediții care va avea loc la Chișinău, în data de 19 și 20 august 2017, în incinta Summit Events.

Offline-ul este un eveniment civic și împărtășește viziunea comunității „Adoptă un vot” de a contribui prin acțiuni concrete la prosperarea societății din Moldova, spun organizatorii. Participanții vor putea să se implice direct în proiectele şi acțiunile menite să dezvolte R. Moldova, care au fost inițiate la primul offline. De asemenea, vor putea cunoaște persoane cu viziuni similare.

Subiectele principale care vor fi abordate țin de realizarea proiectelor educaționale, sociale, economice, juridico-economice, civice și de caritate, dar și alte aspecte tematice precum: inovații, business, antreprenoriat și proiecte de mediu pentru Republica Moldova.

La eveniment sunt invitate să participe persoanele interesate atât din diaspora, cât și de acasă. Acesta este un eveniment autofinanțat, de aceea fiecare participant e responsabil de propria călătorie și cazare.

Taxa de participare este de 15 EUR (include chiria sălii și două pauze de cafea) sau 25 EUR (+ două prânzuri). La finalul zilelor din cadrul evenimentului, pentru doritorii de a participa la festivalul „Gustar” va fi organizat transportul (autofinanțat).

Pentru a vă înregistra la eveniment, accesați acest link. Data limită de înscriere este 10 august 2017.

Detalii despre primul offline aflați într-un articol anterior pe #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente