Nume
Parola
Vizualizări: 1612
Ziarul ”Vocea Autorităților Locale” nr.4 (21), 2015
8 Iunie 2015 — ALEGERILE LOCALE GENERALE, PRIN PRISMA CALM

Înainte de alegerile locale generale, în plină campanie electorală, CALM anunță despre un nou număr al ziarului "Vocea Autorităților Locale", care vine să ureze mult succes tuturor celor care, în pofida problemelor, își doresc un mandat, în încercarea sinceră de a face viața cetățenilor mai ușoară și mai frumoasă.

În această ediție, aflați ce probleme persistă în teritorii şi ce schimbări se așteaptă din prima sursă, adică de la edilii orașelor și satelor din țară. Primarii vorbesc despre stadiul de implementare a Strategiei Naționale de descentralizare și despre restanțele autorităților centrale.

Citiți o analiză consistentă la această temă, într-un dialog susținut de Mihai Roșcovan, directorul Programului comun de Dezvoltare Locală Integrată, Tomasz Horbowski - directorul Centrului de informare pentru autoritățile locale și Viorel Furdui, directorul Congresului Autorităților Locale din Moldova.

În ziar este realizată și o retrospectivă a unui eveniment marca CALM, organizat în data de 27 aprilie, la Chișinău. Două sute de femei și bărbați primari din Republica Moldova și România au realizat un schimb de experiență privind bunele practici în dezvoltarea locală și furnizarea unor servicii publice de calitate, în cadrul Conferinței moldo-române a Femeilor Primari, cu genericul „Dezvoltare locală prin participare echitabilă".

Un reportaj și un colaj fotografic de excepție de la prima ediție a festivalului "I Prosop", organizată în satul Selemet, raionul Cimișlia, vă propunem la rubrica: "Evenimente care ne-au marcat!"

Acestea, dar și alte subiecte captivante, le găsiți în noul număr al ziarului. Lecturare plăcută.

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă