PNL România şi PLDM îşi consolidează relaţia. Cele două formaţiuni vor semna un Acord de Parteneriat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Conducerea Partidului Liberal Democrat din Moldova a avut o întrevedere cu o delegaţie a Partidului Naţional Liberal din România, condusă de vicepreşedintele PNL, Ioan Bălan, deputat în Parlamentul României, care a fost la Chişinău pentru a participa la lucrările Forumului Aleşilor Locali ai PLDM. Cele două formaţiuni au convenit ca, în cel mai scurt timp, să definitiveze şi semneze un Acord de Parteneriat între PLDM şi PNL România.

Subiectele abordate în cadrul întrevederii au vizat, în principal, aprofundarea relaţiilor de colaborare între cele două formaţiuni politice, atât la nivel naţional, cât şi teritorial, prin stabilirea unor legături temeinice între structurile locale ale partidelor.

Potrivit unui comunicat al PLDM, naţional-liberalii au ţinut să mulţumească liberal-democraţilor pentru susţinerea acordată la alegerile în Parlamentul României şi şi-au exprimat ferma convingere că, în calitate de partide-partenere, afiliate PPE, PNL şi PLDM vor dezvolta în continuare relaţii strânse de cooperare, în beneficiul oamenilor de pe ambele maluri ale Prutului.

La fel, deputatul Ioan Bălan a anunţat că, preşedintele PNL, Ludovic Orban, intenţionează să efectueze, în viitorul apropiat, o vizită la Chişinău.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...