(FOTO) Un deţinut al Penitenciarului din Goian a evadat. Toţi care deţin informaţii privind locul aflării acestuia sunt rugaţi să anunţe

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un deţinut de la Penitenciarul nr.10 din Goian a părăsit sectorul de tip deschis al instituţiei penitenciare, deplasându-se într-o direcţie necunoscută. Evadarea a avut loc aseară, în jurul orei 23:00. Actualmente, angajații sistemului penitenciar, în comun cu organele de poliție, întreprind măsuri operative de căutare şi determinare a locului aflării acestuia.

Potrivit Departamentului Instituţii Penitenciare, deținutul își ispășea pedeapsa în Penitenciarul nr. 10-Goian întrucât era antrenat la lucrări de reparație capitală a sectoarelor de detenție.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este condamnat la doi ani privațiune de libertate, pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport, ce a cauzat din imprudenţă o vătămare medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii, săvârşită în stare de ebrietate.

În sectoarele de tip deschis execută pedeapsa persoanele condamnate la închisoare pentru infracţiuni săvârşite din imprudenţă.

Materialele acumulate au fost transmise organelor procuraturii, pentru a se expune în privința acestui caz, conform legislației în vigoare.

Departamentul Instituțiilor Penitenciare solicită ajutorul tuturor celor care dețin informații despre locul aflării deținutului sau alte detalii importante pentru investigarea cazului. Cei care deţin informaţii privind locul aflării acestuia pot contacta la numerele de telefon: 0(22) 40-97-87, 0(22) 35-08-90; 078777450.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...