Încă un transfer pentru Chelsea; „Albaștrii” au bătut palma cu un jucător al Realului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Chelsea este pe cale să realizeze un nou transfer, în această vară, după Tiemoue Bakayoko. Conform brazilienilor de la Globoesporte, citați de spaniolii de la As, ”albaștrii” au ajuns la un acord cu Danilo.

Londonezii nu au ajuns însă la o înțelegere și cu Real Madrid, clubul de care aparține fundașul dreapta brazilian, în vârstă de 26 de ani.

Campioana Europei și a Spaniei și-ar dori cel puțin 30 de milioane de euro în schimbul jucătorului pe care l-au cumpărat de la FC Porto, în urmă cu 31,5 milioane de euro.

Cota de piață a brazilianului a scăzut însă considerabil în ultima perioadă, ajungând acum, conform site-ului transfermarkt.de, la 16 milioane de euro.

Danilo nu a reușit însă să-l impresioneze pe Zinedine Zidane, iar francezul l-a preferat mai mereu, în ultimul sezon, pe Dani Carvajal pe postul de fundaș dreapta. Danilo n-a jucat decât 25 de meciuri în toate competițiile în sezonul trecut, el având șansa de a evolua doar în meciurile în care antrenorul a ales să-i menajeze pe titulari sau aaceștia erau indisponibili.

Danilo este dorit însă la Chelsea, de Antonio Conte, datorită polivalenței sale. Acesta poate evolua și pe posturile de fundaș stânga și mijlocaș la închidere.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...