(foto) Toyota C-HR primeşte un program de tuning de la Kuhl Racing

Atelierul japonez de tuning Kuhl Racing, a cărui proiecte ne-au uimit de nenumărate ori, prezintă un pachet de modificare a exteriorului destinat crossoverului Toyota C-HR. Acesta îl transformă într-un automobil agresiv şi cu o gardă la sol foarte mică.

Vezi şi: (foto/video) Primele pachete de tuning exterior pentru noul Toyota C-HR sunt oferite de Modellista

Reprezentanţii atelierului au menţionat că urmează să lanseze pentru clienţi două versiuni ale bodykitului. Primul va include o bară de protecţie frontală cu splitter încorporat, praguri unice şi un difuzor spate modificat.

Vezi şi: (video) Atelierul de tuning al celor de la Toyota arată cum pot modifica noul crossover C-HR

A doua versiune însă va extinde lista de modificări exterioare un difuzor cu forme mai complexe, un eleron suplimentar, terminaţii exclusive pentru eşapament şi blocuri optice frontale cu unele componente modificate.

Vezi şi: (foto/video) Cel mai frumos tuning exterior din lume pentru Nissan GT-R este făcut de băieţii de la Kuhl Racing

Costul tuturor acestor elemente pentru caroserie variază între 1.500 şi 2.350 de euro.

Totodată, o Toyota C-HR by Kuhl Racing poate fi dotată şi cu o suspensie resetată, alături de nişte jante neobişnuite. Roţile posterioare pot fi instalate sub un anumit unghi. Deocamdată preţul acestor opţiuni nu se cunoaşte.

Vezi şi: (video) Iată cum în Japonia trec peste denivelări maşinile modificate cu gardă la sol foarte mică

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/