22:32:03 28.03.2024
Stiri

Scrisoare deschisă către Cel de Sus: de unde a știut FILAT?

Politică 16.07.2017 11:05 Vizualizări5740 Autor: Ziarul National
Scrisoare deschisă către Cel de Sus: de unde a știut FILAT?


Trustia, elegii politikoase

Ieri am dat pe facebuc de această scrisoare: „Dragă și multstimate Doamne, mă adresez cu evlavie către Tine, ca să-mi răspunzi la o întrebare importantă, care mă macină zi și noapte: de unde putea să știe Filat cine o să fie următorii pe lista arestaților? În ziua în care am votat pentru a i se ridica imunitatea de deputat și o fost arestat în Parlament, el m-a prevenit de la tribună și o auzit toată lumea, că, după dânsul, ne vine rândul nostru, că pe polița procuraturii se prăfuiesc 600 de dosare care, la primul semnal, vor fi scoase și puse pe rol... Eu am râs atunci și am votat fără grijă, dar amu râde toată lumea de mine. Asta să fie răsplata pentru că am luptat toată viața, de când am mers la grădiniță, cu hidra ateistă comunistă, pentru renașterea națională a credinței strămoșești ortodoxe? Nu-Ți reproșez nimic, dar nu-i pe dreptate. Dă-mi, Te rog, un semn ca să știu și eu ce o să fie mai departe. Și Te mai rog să-l potolești pe prințul ot Pârjolteni, instructor ot CC, știi la cine mă refer, să nu-și bage nasul acolo unde nu-i fierbe oala… Și ultima rugăminte e să nu-i dai cetățenie molotovenească lui Băsescu, la ce-i trebuie lui? Să-mi facă mie concurență? În Dodon, o spun sincer, după ce l-am văzut cum se lingușește pe lângă ambasadorul Daniel Ioniță, nu mai am nicio nădejde.

Mă închin și bat mătănii cu urări de sănătate și prosperitate, al Tău rob cucernic, pios, ecleziastic… De fapt nici nu-i nevoie să mă prezint, ești Atoateștiutor. Acum stau și mă gândesc că nici nu trebuia să-Ți scriu, fiindcă ai știut dinainte ce am să-Ți spun”.

Acum stau și mă gândesc și eu de unde putea să afle Filat cine-i pe lista arestaților? A ghicit? I-a spus Șor? Să fi avut o revelație?

Al vostru camilafc, proniu, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md