Al patrulea transfer al verii pentru Manchester City vine din Brazilia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Manchester City a oficializat şi al patrulea transfer al verii. La o zi după ce a perfectat transferul lui Kyle Walker, de la Tottenham, City a anunţat că l-a adus şi pe mijlocaşul brazilian de 19 ani, Douglas Luiz, de la Vasco Da Gama.

Internaţionalul brazilian Under 20 a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea de pe Ettihad Stadium după ce a trecut cu bine peste vizita medicală.

„E un jucător cu potenţial imens . Toţi cei de aici vor încerca să îl ajute să îşi arate talentul şi să progreseze cât mai mult”, a anunţat directorul sportiv al „cetăţenilor”, Txiki Begiristain.

Manchester City i-a mai transferat în această vară pe Bernardo Silva (cumpărat pentru 50 de milioane de euro de la Monaco), Ederson Moraes (pentru care i-a plătit Benficăi 40 de milioane de euro) şi Kyle Walker (51 de milioane de euro, plus bonusuri care pot urca valoarea tranzacţiei la 57 de milioane de euro).

Douglas Luiz a jucat 35 de meciuri şi a marcat cinci goluri pentru Vasco, în campionat, costându-i pe cetățeni 12 milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...