Londra, din nou victima a patru atacuri produse în aceeaşi zi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliţia britanică anchetează patru atacuri ce au avut loc, vineri, în estul Londrei, care au implicat substanţe corozive aruncate pe feţele oamenilor de către nişte indivizi aflaţi pe un scuter, informează BBC News.

Cele patru atacuri s-au produs într-un interval de 90 de minute în cartierele londoneze Hackney şi Stoke Newington, iar anchetatorii presupun că au fost produse de aceeaşi atacatori.

Victimele au fost transportate la spital, iar una dintre ele are puternice răni la nivelul feţei care vor provoca traume pe viaţă.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane a afirmat că au transportat la spital un bărbat de 32 de ani ce avea răni puternice la nivelul feţei. „Victima era pe scuter în momentul în care doi indivizi, aflaţi pe un alt scuter, l-au atacat”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit celor de la Daily Mirror, martorii au afirmat că atacatorii voiau să fure motociclete şi scutere. Reprezentanţii Poliţiei Metropolitane din Londra au precizat că o anchetă este în plină desfăşurare, iar ofiţerii încearcă să îi găsească pe suspecţi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...