Cât mai are Mourinho de cheltuit după ce a transferat de 124 milioane de euro? Țintele portughezului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Managerul lui United a cheltuit deja o sumă impresionantă de 110 milioane de lire sterline (124 de milioane de euro) în timpul acestei perioade de mercato pentru transferurile lui Victor Lindelof și Romelu Lukaku.

Jose Mourinho încă mai are o sumă ușor peste 100 de milioane de lire sterline (113 de milioane de euro) de cheltuit pentru transferurile care să-i aducă la finalul sezonului titlul în Premier League. Jose Mourinho este în prezent în Los Angeles, unde Manchester United efectuază stagiul de pregătire și urmează să-și susțină partidele amicale. Cu banii pe care îi are la dispoziție din vistieria clubului, managerul portughez vrea să aloce aproximativ 35 de milioane de lire sterline (39,7 milioane de euro) pentru Ivan Perisic, mijlocașul lateral al celor de la Inter Milano, croat pe care Jose mizează să îmbunătățească opțiunile sale de atac. Fostul manager de la Real Madrid vrea de asemenea un mijlocaș defensiv și s-a ”oprit” la Eric Dier de la Tottenham sau starul Romei, belgianul Raidja Nainggolan. Cei de la Spurs ezită să dea un răspuns concret, astfel că Mou se vede forțat de circumstanțe să-și îndrepte atenția spre internaționalul belgian. Englezii sunt dispuși să pună pe masă 40 de milioane de lire sterline (44,9 milioane de euro). Nemanja Matic de la Chelsea, Leander Dendoncker, jucătorul lui Anderlecht și Fabinho, proaspăt campion cu AS Monaco sunt ceilalți mijlocași luați în considerare de Mourinho în eventualitatea unui transfer în această vară.

O sursă de pe ”Old Trafford” a spus presei din Regat că ”Manchester a investit deja foarte mult în echipa de joc în această vară. Dar încă există o sumă impresionantă de bani și tot ce este acolo este pentru Jose să-i cheltuiască pe jucătorii pe care vrea să-i aducă. Lukaku și Lindelof au fost doar începutul. O să fie o vară incendiară pe ”Old Trafford”, cu o mulțime de mutări surpriză”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...