Participă la concursul internațional de fotografie dedicat Schimbărilor Climatice Globale și protecției Stratului de Ozon

Photographing the autumn sunshine at Carding Mill Valley and the Shropshire Hills, Shropshire.
Foto: nationaltrustimages

Fotografi profesioniști și amatori din întreaga lume sunt invitați să participe la Concursul internațional de fotografie dedicat schimbărilor climatice și protecției stratului de ozon, care va avea loc în perioada 10 iulie – 11 septembrie 2017.

Organizatorii cer de la participanți să arate și să spună prin fotografii ce înseamnă lupta pentru protejarea stratului de ozon pentru ei, ce impact are epuizarea stratului de ozon asupra sănătății umane și a mediului și ce măsuri sunt întreprinse în diferite țări.

Prin intermediul fotografiilor, ai putea să îți exprimi viziunea creativă a celei mai presante probleme a zilelor noastre – schimbările climatice globale. Capturează momentele care informează despre provocarea ecologică mai tare decât cuvintele, arată modul în care schimbările climatice au afectat calitatea și nivelul de trai al oamenilor, care sunt consecințele schimbărilor climatice pentru omenire.

Ai putea demonstra, de asemenea, că lupta cu schimbările climatice nu este o povară în secolul oportunităților extraordinare pentru fiecare țară din lume.

Concursul de fotografie are loc în două categorii: „Schimbările climatice în ochii mei”și „Stratul de ozon și eu”. Fiecare dintre categorii va fi premiată aparte.

Cum se va desfășura concursul?

Concursul internațional de fotografie va avea loc în 2 sau 3 etape:

# selecția preliminară a fotografiilor. Această etapa va fi omisă în cazul în care numărul total de fotografii primite nu depășește 100.

# vot online

# evaluarea de către juriu și selectarea câștigătorilor.

Vor fi selectați 6 câștigători, care vor primi premiile următoare:

Prima categorie: „Schimbările climatice în ochii mei”:

# Primul loc – camera foto;

# Locul al doilea – tabletă PC;

# Locul al treilea – telefon mobil.

Categoria a doua: „Stratul de ozon și eu”:

# Primul loc – camera foto;

# Locul al doilea – tabletă PC;

# Locul al treilea – telefon mobil.

În plus, un câștigător în nominalizarea specială „Femeile și stratul de ozon” va primi un premiu pregătit de Centrul regional al UNDP din Istanbul pentru Europa și CSI.

Autorii celor mai bune 20 de fotografii vor primi certificate internaționale din partea organizatorilor concursului.

Cum poți participa?

Pentru a participa, este necesar să completezi formularul de înscriere și să-l trimiți împreună cu o fotografie la [email protected] până la 15 august 2017. Este permisă participarea simultană la două categorii de concurs (cu o fotografie pentru fiecare categorie).

Site-ul oferă și informații suplimentare despre concurs în 4 limbi diferite: engleză, rusă, spaniolă și franceză. Citește cu atenție aceste broșuri, pentru a facilita procesul de înscriere.

Dacă nu ai găsit răspuns la întrebările tale în aceste documente, accesează rubrica FAQ .

Natura poate fi fotogenică dacă știi cum să o prinzi în cadru!

Autoare: Liuba Țobenco

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente