Ai fost acceptat la studii în Statele Unite? Vino la un curs și află care sunt primii pași pe care trebuie să-i faci odată ajuns acolo

Article524

Centrul de Informații Universitare teinvită să participi la o sesiune de orientare privind studiile în SUA. Evenimentul va avea loc pe 20 iulie, începând cu ora 14.00 și îți va oferi toate cunoștințele de care ai nevoie pentru a te acomoda cât mai ușor cu schimbarea.

Dacă ești printre cei care au fost acceptați la o universitate din SUA din toamna anului 2017, vino la un curs organizat de Centrul de Informații Universitare care îți va oferi sugestii și sfaturi utile referitor la călătoria și sosirea în SUA, te va ajuta să diminuezi șocul cultural și să te adaptezi la ușor la campusul universitare și la viața academică.

Cei care te vor ajuta să înțelegi mai bine ce pași urmează să faci acolo, sunt invitații de onoare:
# Gavin Piercy, Departamentul Relații cu Publicul/Ambasada SUA
# David Jesse, Director/Consiliile Americane

Evenimentul este gratuity și va avea lor la oficiul Centrului , pe strada Pușkin 16. Sesiunea de orientare te va ajuta să te adaptezi mai ușor la viața din SUA și va face ca procesul de tranziție să decurgă mai ușor. Pentru orice detalii, sună la numărul de telefon 022221172 sau 068220072!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente