Faci studiile de licență, masterat sau ești candidat pentru doctorat? Participă la un congres studențesc în Macedonia 

macedonia-night-view
Foto: mustseeplaces.eu

Pentru studenții din întreaga lume a fost dat start înscrierilor pentru posibilitatea de a participa la un congres universitar în Skopje, Macedonia.

În acest an s-a făcut o extindere pentru a include mai multe domenii în congres, cum ar fi: psihologie, științe politice și sociale, comunicații, inginerie, artă și design, drept și educație. Această schimbare a fost făcută pentru a include studenți din diferite medii educaționale, precum și deschiderea ușilor evenimentului pentru toți studenții de la Universitățile Internaționale din Balcani. Participanții vor avea posibilitatea de a alege din mai multe subiecte propuse în domeniile respective.

Tema de anul acesta este „Crearea lumii noi într-o era globalizată”. Ea a fost dezvoltată datorită varietății și flexibilității sale, oferind participanților libertatea de a-și alege domeniul preferat de interes.

Pentru a t înscrie la acest program, trebuie să fii înrolat la universitate, făcându-ți studiile de licență, masterat sau să fii candidat pentru doctorat.

Nu există taxă de înscriere, cazarea și mâncarea sunt achitate de organizatori. Singurele cheltuieli pe care le au participanții sunt cheltuielile de călătorie în Macedonia.

Pentru a participa, completează acest formular.

Dacă ai întrebări, accesează secțiunea FAQ, iar dacă nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta, accesează site-ul oficial.

Autoare: Liuba Țobenco

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente