17:46:21 25.04.2024
Stiri

Fetița găsită în preajma pieței din centrul capitalei NU va fi înapoiată mamei care consumă alcool în exces: Va avea o familie nouă

Social 13.07.2017 12:18 Vizualizări4104 Autor: Ziarul National
Fetița găsită în preajma pieței din centrul capitalei NU va fi înapoiată mamei care consumă alcool în exces: Va avea o familie nouă Facebook


Polina, fețita de doi ani găsită luna trecută de una singură în preajma pieței agricole din centrul Chișinăului nu va fi înapoiată mamei, dar va fi îngrijită de un asistent parental profesionist.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de ministra Sănătății, Ruxanda Glavan, care a vizitat micuța în centrul unde a fost plasată, după ce a fost găsită pe stradă.

„Am mers astăzi la centrul de plasament unde se află Polina, ca să văd cum se simte. Am împărțit cu ea o parte dintre hăinuțele fetelor mele, care sunt la fel de mici. Se pare că Polinei i-a plăcut, pentru că a zâmbit atunci când a probat una dintre rochii. M-am bucurat să văd acest zâmbet, după toate suferințele prin care a trecut. Educatorii m-au anunțat că a fost găsit un asistent parental profesionist, care o va îngriji pe Polina. Aceasta înseamnă că fetița va crește într-o familie și va fi iubită”, a scris ministra pe pagina sa de Facebook.



Amintim că, la câteva zile după ce micuța a fost găsită, oamenii legii au identificat-o și pe mama acesteia - o tânără de 26 de ani însărcinată, dar în stare de ebrietate, în compania unor boschetari.

CITIȚI și VIDEO // Cine este mama fetiței găsite pe străzile capitalei: Nici nu s-a alarmat că micuța a dispărut

Potrivit mamei micuței, un prieten ar fi mers cu fetiţa la o cantină şi nu s-au mai întors, iar ea a crezut că „a furat-o”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md