SUA: Poliţia a oprit o maşină pentru depăşirea limitei de viteză. La volan se afla o şoferiţă în vârstă de 11 ani

Un echipaj de poliţie din oraşul Pasadena, statul american Texas, a oprit un automobil pentru că şoferul acestuia se deplasa peste limita de viteză. Mare le-a fost mirarea poliştilor să vadă că la volan se afla o fetiţă în vârstă de 11 ani, dar şi fratele său în vârstă de 10 ani în calitate de pasager, scrie Dallas News.

FOTO simbol: cbsistatic.com

Automobilul se deplasa cu o viteză de 79 de km/h pe o porţiune de drum în care viteza maximă limitată era de 56 de km/h, semn care arată că tânăra şoferiţă încă nu cunoaşte bine regulile de circulaţie locale. Totuşi, atunci când poliţiştii au tras maşina pe dreapta, fetiţa spus oamenilor legii că nu este pentru prima dată când conduce de sine stătător un autoturism.

Vezi şi: SUA: Un grup de minori au furat 200.000 de dolari. Unul dintre ei i-a cumpărat mamei sale un Hellcat

Reprezentanţii poliţiei au spus jurnaliştilor că ambii copii se aflau la o mătuşă de a lor, iar aceasta din urmă i-a telefonat mamei minorilor în vârstă de 25 de ani pentru a afla dacă îi permite fetiţei să-şi ducă fratele acasă cu maşina. Mama copiilor a permis acest lucru.

De asemenea, atunci când poliţiştii au adus copii acasă, mama acestora a confirmat încă o dată autorităţilor că i-a permis odraslei sale să se deplaseze cu maşina.

Poliţia nu a stat mult pe gânduri şi i-a aplicat o amendă în valoare de 3.000 de dolari pentru că şi-a expus copiii la mai multe situaţii periculoase.

Vezi şi: (video) Greu de crezut. Un puşti de 11 ani, urmărit de poliţie după ce a furat o… betonieră

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/