Noua Mazda CX-5 s-a ales cu distincţia Top Safety Pick+ din partea IIHS

Specialiştii Institutului American pentru Siguranţa Rutieră (IIHS) au verificat cât de sigură este noua generaţie Mazda CX-5. După o serie de crash teste autoritatea de peste ocean publică rezultatele şi o notă finală.

Toate cele patru exerciţii în care a fost testată rigiditatea caroseriei, plus verificarea tetierelor, noua Mazda CX-5 le-a trecut cu brio.

De asemenea, un rezultat “acceptabil” a luat şi în urma testelor blocurilor optice adaptive care sunt disponibile în versiunile de echipare Grand Touring şi Sport. Doar cele disponibile în nivelul de echipare Touring au demonstrat o calitate satisfăcătoare.

Vezi şi: (video) Mazda CX-3 a trecut cu brio toate testele organizate de IIHS

Noua generaţie Mazda CX-5 este dotată cu un sistem de preîntâmpinare automată a coliziunilor frontale, cu frânare automată, care nu i-a dezamăgit pe inginerii niponi la testele IIHS. Maşina a putut evita impactul cu diverse obstacole la viteze cuprinse între 19 şi 44 de km/h.

Reieşind din rezultatele excelente în urma a 90 la sută din toate testele organizate de IIHS cu Mazda CX-5, crossoverul a primit distincţia Top Safety Pick+, care demonstrează că maşina are capacităţi foarte mari pentru a proteja pasagerii şi pietonii.

Amintim că recent, noua generaţie Mazda CX-5 a fost prezentată şi în Republica Moldova. Iată care îi este preţul de start şi vezi un test drive marca AutoBlog.MD cu acest crossover: (video) Test Drive: Noua Mazda CX-5

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/