10:48:24 23.04.2024
Stiri

După ce i-a scris lui DUMNEZEU, Ghimpu îi trimite un răvaș și „prințului” Sturza: „Nici pălăria dumitale nu este departe de pălăria lui V. Plahotniuc”

Politică 12.07.2017 16:05 Vizualizări2413 Autor: Ziarul National
După ce i-a scris lui DUMNEZEU, Ghimpu îi trimite un răvaș și „prințului” Sturza: „Nici pălăria dumitale nu este departe de pălăria lui V. Plahotniuc”


Fostul premier Ion Sturza, care l-a luat peste picior pe liberalul Mihai Ghimpu după ce acesta „i-a scris scrisoare lui Dumnezeu”, a primit răspuns de la președintele Partidului Liberal.

Ghimpu i-a reproșat „prințului” Ion Sturza că tot timpul operează cu jumătăți de adevăr.

„Vaniușa, „dorogoi”, mereu vorbești doar jumătăți de adevăr. De ce nu deschizi parantezele, ca să înțeleagă și tineretul de astăzi, ce însemna funcția dumitale din armată sovietică - de „instructor superior”. Adică, să spui că erai responsabil de promovarea ideologiei comuniste, în rusește „starșii politruk”. Poate de la „înălțimea” acestei funcții consideri că dictatura comunistă a fost doar o parodie... Adică, foametea organizată, miile de deportați, inclusiv mame cu copii mici, oameni bătrâni și bolnavi, naționalizarea averii, mai apoi deținuții politici din toate perioadele, inclusiv până în preajma obținerii independenței noastre etc. etc. - toate n-au fost decât o parodie?”.

Citește și: Sturza face HAZ DE NECAZ pe seama „scrisorii către Dumnezeu”, semnată de Ghimpu

Liberalul s-a referit și la perioada în care Sturza a fost premier. „Dacă ar fi făcut cineva o excursie pe la întreprinderile privatizate în perioada exercitării de către dumneata a funcției de prim-ministru, cred că ai fi avut nevoie nu doar de un avocat, ci de o herghelie întreagă de „instructori superiori”, care să te scoată de la ananghie! Și acolo nu era vorba de găinării, ci de hoție la drumul mare! Iar dacă aceste lucruri s-ar fi petrecut în perioada pe când „dictatura era doar o parodie”, cum zici dumneata, la sigur te alegeai cu pedeapsă capitală – „za hișcenie v osvobo crupnom razmere”.

De asemenea, Mihai Ghimpu, la fel cum a făcut anterior și Sturza, a venit cu un sfat. „Vaniușa, dă-te jos de pe calul pretins european, patriot, intelectual și mare filozof, ca să-ți vezi de mârțoaga dumitale, pe care stai și acum și care are de fapt în frunte o secere și un ciocan, coada roșie, iar sub coadă are o stea în cinci colțuri... Intenționasem, la început, să las fără răspuns sfaturile „prețioase” date mie de către sus-pusa persoană, „Prințul de facebook” Ion Sturza, privind colegii mei, pe care îi face găinari, doar pentru că n-a ajuns din cauza lor, din nou, prim-ministru. Dar știu că tare îi place să fie băgat în seamă și luat în serios, iar de aceea îi răspund, precum vedeți...

Pentru internauți. Dragii mei, iată motivul, de ce Ion Sturza scrie doar parodii, crezând că aceste parodii î-l vor ajuta să ajungă ca pe timpurile dictaturii comuniste instructor superior, funcție ce se poate egala astăzi cu funcția de ministru „superior”, adică prim-ministru!!!

Se vede cu ochiul liber, Ioane, că mai ai apucături de instructor ȚK CPSS, căci mereu dai lecții tuturor, considerându-te „instructorul instructorilor”. Ieși din facebook și alătură-te luptei aici, pe pământ. Fă și dumneata măcar 10% din ceea ce am făcut noi, liberalii. Dar poate și mai mult - UNIREA! Dar, dacă ținem cont în ce structuri ai lucrat, ce privatizări ai făcut împreună cu V. Filat, pe când erai prim-ministru, ce scrii permanent pe facebook, nici pălăria dumitale nu este departe de pălăria lui V. Plahotniuc”, a conchis Ghimpu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md