(foto) Tuning pentru o maşină de 2.6 tone. Mansory s-au ocupat de Bentley Mulsanne

Atelierul Mansory prezintă un program de tuning pentru cel mai luxos Bentley al prezentului – sedanul de lux Mulsanne facelift. Specialiştii germani i-au modificat nu doar exteriorul şi interiorul, ci şi i-au sporit performanţele pentru a se putea mişca de pe loc mult mai repede.

Puterea propulsorului V8 de 6.75 litri a fost mărită de la 512 la 585 de CP. Şi cuplul maxim a crescut de la 1.020 la 1.100 Nm, disponibil toţi de la 2.300 de rpm!

Dacă un Mulsanne obişnuit accelerează de la 0-100 de km/h în 5.3 secunde, acum cu noile forţe face acest exerciţiu în doar 5.0 secunde. Viteza maximă a crescut şi ea de la 296 la 305 de km/h.

Un Bentley Mulsanne modificat de Mansory se mai alege cu un eşapament nou care generează un sunet mai armonios, dar şi un set de jante forjate de 22 de inci, “încălţate” în anvelope cu mărimi de 285/35.

Vezi şi: (foto) Premieră: Bamford X Bentley Mulliner Mulsanne Speed

De jur împrejurul automobilului au apărut mai multe elemente aerodinamice noi din fibră de carbon, iar pe uşa portbagajului a fost instalat un mic eleron.

Fotografii de la interior nu au fost dezvăluite de Mansory, însă se menţionează că acolo clienţii vor putea vedea mai multe inserţii din aluminiu polişat, fibră de carbon şi alte materiale scumpe. Acestea se combină de minune cu pielea de pe bord şi scaune, care poate fi practic de orice culoare.

Vezi şi: (foto) Bentley introduce seria limitată şi exclusivă Mulsanne Hallmark Series by Mulliner

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/