Vrei să mergi la studii gratuit și să ai parte de alte beneficii? Iată cum poți intra în posesia Bursei Speranței de la BCR Chișinău

19876019_1874449136128013_1702300535_o

BCR Chișinău lansează a treia ediție a concursului BURSA SPERANȚEI destinat studenților care au obținut rezultate remarcabile la învățătură și în cercetare. Bursa va acoperi taxa pentru studii, cheltuielile necesare pentru achiziționarea de materiale didactice, participare la conferințe studențești, programe de cercetare și perfecționare.

În perioada 26 iunie – 31 august 2017 studenții își pot depune dosarul la sediul BCR Chișinău S.A. care va conține – formularul de participare la concurs, copia carnetului de student, copia extrasului din matricolă, descrierea proiectului de cercetare/ studii/ stagiu, o scrisoare de recomandare de la facultate. Sunt eligibili studenții care își urmează studiile de licență/ masterat/ doctorat în domeniul științelor tehnice, agricole, medicale, pedagogice.

„Lansarea concursului BURSA SPERANȚEI, care deja se află la a treia ediție a devenit o bună tradiție pentru BCR Chișinău, prin care susținem educația tinerilor din Republica Moldova care DORESC să își construiască un viitor mai bun la ei acasă și au nevoie de susținere pentru implementarea programelor de studii și cercetare. BURSA SPERANȚEI reprezintă o șansă pentru tinerii cu performanțe deosebite la învățătură de a-și continua pregătirea profesională, de a se implica în cercetare și de a-și aprofunda cunoștințele practice necesare. Prin acțiunile noastre susținem educația și contribuim astfel la dezvoltarea comunității din care facem parte. Pe lângă susținerea financiară a programelor de responsabilitate socială, obiectivul nostru este ca fiecare angajat BCR Chișinău să devină un ambasador al implicării în comunitate”, a declarat Juan Luis Martin Ortigosa, Președinte Executiv al BCR Chișinău S.A.

Bursa Speranței-FB posts

BCR Chișinău își aliniază strategia de afaceri la nevoile societății, dezvoltând în permanență produse inovatoare și soluții adaptate la nevoile și aspirațiile clienților săi. De asemenea, BCR Chișinău contribuie la dezvoltarea economiei Republicii Moldova, prin susținerea afacerilor viabile și a proiectelor sustenabile din punct de vedere economic și social.

***

Pentru mai multe informații privind concursul BURSA SPERANȚEI persoanele interesate pot accesa pagina www.bcr.md sau pot apela Departamentul Resurse Umane și Comunicare la numărul de telefon +373 (22) 852098.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente