Vrei să ai parte de o experiență internațională? Înscrie-te într-un program de voluntariat și petrece 1 an de zile în Belgia

3843fae93ffd54db139e58ce43c710b8
Foto: http://tcc.com.ua

Association des Compagnons Bâtisseurs propune un program de voluntariat cu tematica anti-discriminare și conștientizare europeană. Activitatea SEV va începe pe 1 februarie, 2018, și se va desfășura pe o perioadă de 12 luni. Participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani.

Asociația Companiilor Bâtisseurs, alias CBB, este o organizație non-profit, nepolitică, recunoscută de Comunitatea franceză din Belgia. Organizația propune diferite tipuri de activități, bazate în principal pe voluntariat și educație non-formală: tabere de muncă locale și internaționale, servicii de voluntariat pe termen mediu și lung, tabere de lucru săptămânale, activități de petrecere a timpului liber cu și pentru persoane cu dizabilități, schimburi de tineri și cursuri internaționale.

Participanții vor fi implicați în promovarea, pregătirea, implementarea și urmărirea proiectelor de voluntariat (tabere de lucru, schimburi de tineri etc.).

Responsabilități:

Promovarea activităților CBB

# promovare virtuală, pregătirea, organizarea și susținerea activităților de informare în centrele de tineret sau în târguri pentru a prezenta activitățile și pentru a spori gradul de conștientizare al tinerilor în ceea ce privește voluntariatul, educația non-formală și schimburile interculturale;

Pregătirea proiectelor de weekend, a lagărelor internaționale de lucru și a schimburilor de tineri

# vizitarea organizațiilor care ar dori să găzduiască un lagăr internațional organizat de CBB;

# menținerea contactului cu organizațiile partenere prin intermediul comunicării pe internet;

# primirea și oferirea de răspunsuri la cererile de solicitare a voluntarilor străini care doresc să participe la proiectele din Belgia;

# Sarcinile de realizat în timpul unei tabere de lucru internaționale pot fi foarte variate: renovare, construcție, protecția mediului, tabere de vară pentru copii. În colaborare cu liderul taberei, voluntarul EVS va contribui la menținerea unei dinamici bune a grupului și la favorizarea experiențelor de învățare În cadrul participanților.

unnamed

Voluntarul va fi găzduit într-o casă pe care o va împărtăși cu alte persoane. Casa va fi situată în centrul orașului Marche-en-Famenne și va avea toate facilitățile moderne. Voluntarul va primi o alocație lunară. Descrierea organizației este disponibilă în baza de date EVS.

Pentru a vă înscrie, trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție, în limba engleză, cu tema „Association des Compagnons Bâtisseurs asbl”, la adresa de e-mail: [email protected]. Termenul limită pentru cereri este 19 iulie 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente