Ghinionul unor tineri din Căuşeni: Au mers la Zatoka, dar au rămas fără două mașini, bunuri, acte și bani

Şase tineri din Căuşeni au plecat la sfârșitul lunii iunie la Zatoka să se odihnească, dar au rămas fără mașini, acte și bani.Tinerii au închiriat un apartament în Zatoka, au parcat mașinile în curte și au mers pe malul mării, când s-au întors cele două mașini lipseau, iar din locuință erau furate bunurile, inclusiv telefoanele mobile, actele de identitate și banii.

Postul local de televiziune Studio-L scrie că tinerii moldoveni presupun că în această schemă ar fi implicată și stăpâna apartamentului.

Constantin Lungu din Căușeni a relatat că la data de 30 iunie împreună cu câțiva prieteni au hotărît să petreacă weekendul pe malul mării.

Au găsit un apartament pe care l-au închiriat, iar aproape de orele 23:00 au mers la mare. Când s-au întors mașinile din curte lipseau, iar geamurile de la apartamentul de la etajul întîi erau deschise și in interior n-au mai găsit nici un bun.

Abia dupa trei zile, cei şase barbati au reuşit să ajungă acasă, aşa cum nu aveau nici acte pentru a trece frontiera.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.