O seară de pian cu Elizabeth Sombart în exclusivitate la Shopping MallDova

unnamed

O seară pe acorduri de pian, te așteaptă pe 14 iulie la Shopping MallDova. Centrul Comercial organizează în exclusivitate un regal de pian, al cărui invitată specială va fi faimoasa pianistă Elizabeth Sombart.

Timp de 40 de minute, vă veți putea delecta cu acorduri catifelate de pian, iar o  seară de vineri obișnuită, va deveni o experiență memorabilă.

Așadar, pe 14 iulie la ora 19:00, parterul Centrului Comercial se va transforma într-o adevărată seară de creație, unde vor evolua și laureați ai concursurilor naționale și internaționale din cadrul Liceului Republican de Muzică „Ciprian Porumbescu”.

Partenerul acestui proiect de valoare este Vinul spumant „Apriori”,  pe care oaspeții noștri îl vor putea aprecia și vor savura gustul său și la eveniment.

Despre Elizabeth Sombart

Pianista concertează în lumea întreagă, fiind invitată pe scene prestigioase precum Théâtre des Champs-Élysées din Paris, Carnegie Hall din New York, Wigmore Hall din Londra, Concertgebouw din Amsterdam, Suntory Hall din Tokyo, Victoria Hall din Genève, sala Palau à Barcelone. A colaborat cu artişti ca Augustin Dumay (vioară), Patrick Gallois (flaut), Lluis Claret (violoncel) şi Akiko Nakajima (soprană). A concertat alături de Orchestra Naţională din Lille, Orchestra Filarmonicii din Strasbourg, Orchestra Academiei Bruckner din München şi Orchestra Simfonică a secolului XXI din Catalonia. În 2006, Elizabeth Sombart a fost ridicată la rangul de Cavaler al Ordinului Naţional de Merit pentru întreaga activitate, iar din 2008 este Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor pentru cariera sa artistică. În paralel cu activitatea de solist, în 1998 Elizabeth Sombart creează în Elveţia Fundaţia Résonnance care este prezentă în 6 ţări.

Vino la Shopping MallDova și cultivă-ți dragostea pentru muzica clasică!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente