(video) Skype a introdus elemente de Snapchat. Care sunt reacțiile internauților

microsoft_skype_update_1496376502780
Foto: NDTV Gadgets

La fel ca și Facebook, cei de la Skype au hotărât să introducă elemente din Snapchat. Internauții însă nu au fost atât de satisfăcuți ca și în cazul primei rețele de socializare: funcții originale nu prea există.

Dacă urmărești cu atenție evoluția actuală a aplicațiilor de chat, ideea de bază este cât se poate de simplă: Fiecare dintre ele încearcă să ,,împrumute” elemente de la concurenți. Nu prea mai există funcții originale, doar implementări mai mult sau mai puțin elaborate ale acelorași opțiuni.

Din păcate, se pare că asta s-a întâmplat cu Skype. Cea mai nouă versiune a popularei aplicații de chat s-a reinventat de curând la un nivel radical. Elementele de Snapchat sunt evidente, dar modul în care au fost implementate au făcut o treabă foarte bună în a înstrăina utilizatorii.

În încercarea de a crea o aplicație modernă și hip, cei de la Microsoft au dat-o în bară cu Skype. Aceasta este concluzia evidentă la care ajungi dacă parcurgi fugitiv review-urile noii versiuni din Apple AppStore și Google Play. Ratingul programului s-a dus în jos cu o viteză amețitoare pe ambele magazine online. Momentan, una dintre cele mai populare aplicații de chat de pe mapamond se rezumă la 1,5 stele pe AppStore și între una și două stele pe Google Play. Tonul general al review-urilor este că aplicația a devenit semnificativ mai proastă, iar aceasta este cea mai oribilă actualizare lansată până la ora actuală. Prea mic este numărul celor încântați.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente