Un bărbat, reţinut. A furat uleiul de la transformatoarele electrice din trei sate pentru a-l folosi la maşina sa

Un bărbat de 31 ani, originar din raionul Floreşti, a fost reţinut de poliţiştii din Soroca, fiind bănuit că  ar fi sustras ulei de transformator electric din mai multe localităţi ale raionului Soroca.

Reţinerea acestuia a avut loc, după ce în perioada 14 iunie – 17 iunie, angajaţii S.A. „Red Nord Vest” FRED Soroca, în timpul citirii datelor pentru sectorul noncasnic, au depistat că a fost sustras uleiul de la posturile de transformatoare din satele Schineni, Bulbocii Noi şi Regina Maria. Prejudicul material se ridică la 120 934 lei.

În urma măsurilor speciale de investigaţie, la 7 iulie, poliţiştii au reţinut un bărbat de 31 de ani, originar din oraşul Floreşti, care şi-a recunoscut vina, declarând că a comis infracțiunea cu scopul de a folosi uleiul pentru unitatea sa de transport.

Pe cazul dat, au fost inițiate două cauze penale pentru ”furt”.

 Suspectul este cercetat în stare de libertate, iar dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 4 ani.

[youtube id=”BRgIVIH4aXg” start=”0″]

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.