(foto) Vrei să transformi un loc sumbru într-o lume imaginară? Participă la a doua ediție a Graffiti Workshop

IMG_5621

La data de 14-15 iulie se va desfășura a doua ediție a Graffiti Workshop, de data aceasta fiind găzduită de festivalul dedicat artelor stradale Skillz Factory vol.2 Summer Edition.

Ca și în cazul primei ediții a workshop-ului, trainerul și mentorul va fi Dmitrii Potapov cu o experiență de peste 10 ani în cultura graffiti şi artă. El a readus la viaţă Hotelul Naţional, Stadionul Dinamo, iHUB Chişinău şi multe alte locuri ale oraşului. De asemenea, el va fi ajutat de echipa sa care la fel are o experiență însemnată în arta Graffiti.

Dmitrii va povesti despre istoria mișcării Graffiti și toate stilurile și tehnicile folosite de către cei mai renumiți artiști stradali. Participanții, ca și în prima ediție, vor primi baloane cu spray și își vor încerca succesele în tehnicile precum tagging, flopping, bubble/throw up, oldschool, newschool.

Ediția nouă a workshop-ului promite a fi una grozavă deoarece a doua zi a evenimentului se va desfășura în cadrul festivalului dedicat artelor stradale Skillz Factory vol.2 Summer Edition, care va avea loc la Aventura Parc.

În același timp, vor fi prezenți artiști de peste hotare:

BEAST – Odessa, Ucraina

PULSE – Odessa, Ucraina

LOST OPTICS – București, România

Agenda workshop-ului este următoarea:

# 14 iulie 14:00: Curs teoretic din istoria artei Graffiti desfășurat în incinta iHUB Chișinău. Tehnici /Metode/ Materiale.

# 15 iulie 12:00: Practicarea în cadrul festivalului Skillz Factory vol.2 Summer Edition.

De asemenea, participanții vor avea parte de o atmosferă extraordinară și dispoziție bună, iar cei care vor avea cele mai reușite lucrări, vor pleca cu surprize din partea organizatorilor.

Pentru mai multe detalii despre workshop, intră pe pagina de facebook a evenimentului.

Locurile la worskshop sunt limitate, pentru a te înregistra accesează acest link.

Iată cum a fost la prima ediție:

IMG_5621 IMG_5624 IMG_5647 IMG_5664 IMG_5696 IMG_5748 IMG_5766

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente