Vrei să ajuți la organizarea unui festival internațional de film? Află cum poți fi voluntar la TIFF Chișinău 2017

Proiectie-Lumea-e-a-mea

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) revine pentru a doua oară în Republica Moldova. Timp de patru zile, cinefilii din țară vor putea viziona peste 20 de filme de ficțiune și documentare turnate recent și apreciate la nivel internațional. Toți cei care vor să contribuie la organizarea evenimentului, se pot înscrie pentru a fi voluntari.

TIFF Chișinău dă start selecției de voluntari pentru cea de-a doua ediție a festivalului. Organizatorii spun că în acest an, au mult de lucru, întrucât festivalul se va desfășura în trei locații, dintre care două în aer liber, vor avea loc concerte și multe proiecții interesante.

Dacă vrei să fii și tu parte din tot ce înseamnă TIFF, scrie-ți motivația într-o scrisoare și trimite-o la adresa [email protected]. Termenul limită este 15 iulie, 2017.

Cea de-a doua ediție TIFF Chișinău 2017 va avea loc în perioada 20-23 iulie, în trei spații speciale – Cinematograful Odeon, Cinematograful Buiucani și scuarul Liceului „Gheorghe Asachi”.

Fondat în 2002, în Cluj-Napoca, TIFF este cel mai mare eveniment dedicat filmului din România și se află printre cele mai importante 40 de festivaluri ale lumii. „TIFF a implicat în mod constant creatorii de film din Moldova în varii proiecte educaționale, workshop-uri sau dezbateri despre coproducțiile cinematografice. De-a lungul anilor, am invitat la Cluj tineri cineaști, precum și reprezentanți de marcă ai cinematografiei din Republica Moldova”, declară Tudor Giurgiu, președintele festivalului.

Aflați pe #diez detalii despre proiecțiile de film din acest an.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente