(foto) Premieră: Polestar a făcut cel mai puternic Volvo XC60 din istorie

Compania Polestar, cea care dezvoltă pachete de performanţă pentru maşinile Volvo, anunţă un program de tuning pentru noul SUV XC60. Modificările efectuate schimbă puterea propulsorului, îmbunătăţeşte timpul de răspuns la apăsarea acceleratorului, dar şi atunci când sunt comutate treptele transmisiei automate.

Designul exterior nu a suferit modificări semnificative. Pe un Volvo XC60 modificat de Polestar este aplicat standard pachetul estetic R-Line, dar şi câteva inscripții ale companiei Polestar.

Pachetul de performanţă prezentat de Polestar este bazat pe versiunea maşinii cu sistem de propulsie hibrid Volvo XC60 T8 Twin-Engine, care însumează 407 de CP. Odată aplicat puterea creşte până la 421 de cai, însă cuplul maxim rămâne un secret.

Surplusul de putere şi cuplu este folosit la maxim în zona rotaţiilor medii, cea care este folosită cel mai des în mişcarea cu un astfel de XC60. De asemenea, acestea vor fi livrate mult mai rapid spre roţi datorită algoritmului de lucru îmbunătăţit al transmisiei automate cu opt trepte.

Vezi şi: (video) Test Drive: Volvo XC60 – Premieră

Polestar este gata să modifice cinci versiuni ale noului Volvo XC60, care includ motorizările T8, T6, T5, D5 şi D4, însă pentru ultimele patru nu a oferit mai multe detalii.

Amintim un asemenea pachet oferit de Polestar nu este o noutate. Anul trecut, şi puterea unui Volvo XC90 T8 Twin-Engine a fost dusă până la 421 de cai, iar cuplul maxim la acest SUV fiind de 680 Nm.

Vezi şi: (foto) Compania Polestar a creat cel mai puternic Volvo de serie din istorie

Acum, ambele maşini de teren, noile Volvo XC90 şi Volvo XC60, au devenit după modificările făcute de Polestar cele mai puternice maşini din toată istoria constructorului suedez.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/