(VIDEO) Ce să faci în caz de atentat terorist; Informații utile pentru turiști

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pe măsură ce sezonul de vârf se apropie, poliția, Ministerul de Externe din Londra și managerii din industria turismului în îndeamnă pe turiștii britanici să fie cu ochii în patru în privința potențialilor factori de terorism din destinațiile de vacanță pe care și le aleg.

Centrul de Contraterorism din Regatul Unit a lansat un clip informativ în care turiștii britanici sunt sfătuiți cum să reacționeze în cazul unui atentat terorist.

„Aleargă, ascunde-te, raportează”, sunt cele trei reguli esențiale pe care autoritățile britanice le recomandă ca primă reacție în fața unui incident de natură teroristă, relatează Independent.

„Încurajez oamenii să privească acest clip înainte de a pleca în vacanță. Deși nu există informații specifice că turiștii britanici vor fi vizați (de atacuri teroriste – n.r.) în această vară, clipul stabilește câțiva pași simpli pe care toți îi putem pune în aplicare pentru a diminua impactul unui atac”, a declarat lordul Tariq Ahmad, ministrul britanic delegat pentru Securitate Națională și Combaterea Terorismului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...