După incendiul de la Buiucani, Grozavu a cerut să fie evacuate de urgență crengile depozitate lângă case și instituții publice

incendiu pruncu-9447

În urma incendiului care a izbucnit în seara de duminică în sectorul Buiucani, viceprimarul Nistor Grozavu a cerut angajaților de la Primărie să evacueze cât mai repede grămezile de crengi, în special cele de lângă case și instituții publice.

De asemenea, Grozavu a cerut și raport cel puțin o dată la două ore pentru a ști care este situația, iar acolo unde sunt grămezi mari de crengi uscate să fie amplasate echipaje mobile care să monitorizeze și să preîntâmpine asemenea incidente.

„Nu avem unde transporta crengile din urma intemperiei din aprilie, ne-a demonstrat-o și acest incendiu. Sunt multe platouri în oraș. Acestea vor fi protejate de Poliția municipală. Vom încerca să aducem tocatoare, vom încerca pe toate căile să lichidăm acest pericol”, a menționat Grozavu.

Viceprimarul a adăugat că va fi examinată suplimentar această situație pentru a lichida orice pericol posibil, iar despre crengile din oraș, nu crede că vor reuși să fie măcinate până la începutul sezonului rece.

Reamintim că, în urma incendiului de proporții din Capitală, care a izbucnit în seara zilei de duminică, au ars trei sectoare de crengi și frunze. Pompierii încă se află la fața locului și lucrează asupra stingerii focului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente