Principală  —  Ştiri  —  Social   —   (Video) De unde vine fumul…

(Video) De unde vine fumul care a împânzit întreaga capitală?

Întreaga capitală este împânzită de un fum dens. Reprezentanții Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale (SPCSE) anunță că fumul vine din sectorul Buiucani, unde a izbucnit un incendiu.

„În această noapte pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gunoiște cu crengi și frunze depozitate în sectorul Buiucani din capitală. Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 23.18 minute. Din primele informații s-a stabilit că flăcările au cuprins suprafața de 3ha din cele 5 ha de crengi aflate pe un teren între străzile șoseaua Balcani și str. Pietrarilor. La fața locului pentru stingere au intervenit cinci autospeciale de intervenție. Focul a fost localizat la ora 02.48 minute. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Pentru lichidarea incendiului, mai lucrează două echipaje din cadrul Serviciului Situații Excepționale al MAI. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior”, anunță SPCSE, într-un comunicat de presă.

La stingerea incendiului au fost implicate șase autospeciale. Pompierii au lucrat până la ora 07.30.

„Domnilor pretori, știu care este situația și vă rog să găsiți toate căile posibile și imposibile de evacuare a crengilor adunate după ninsorile din 20 aprilie, ca să evităm orice pericol ce poate apărea din senin”, a declarat viceprimarul Nistor Grozavu, în cadrul ședinței operative a Primăriei.