Imagini spion: Noua generaţie Toyota Crown este testată pe Nurburgring

Modelul Toyota Crown din gama anului 2019 a fost observat recent la teste de către fotografii Automedia. Actuala generaţie, a 14-a la număr, este produsă din 2012 şi în decembrie 2015 a fost actualizată. Se pare că a venit timpul ca aceasta să fie schimbată.

Interesant este că această maşină, un sedan business care se produce exclusiv pentru piaţa internă a Japoniei, dar mai e disponibil şi în unele ţări din regiune, a fost surprins pe circuitul german Nurburgring, atât în versiune japoneză, cât şi cea dedicată pieţei chineze.

Grila radiatorului de pe noua generaţie Crown va fi la fel de impunătoare cum este pe maşina din prezent, iar stopurile vor avea dimensiuni proeminente şi vor ocupa o parte a uşii portbagajului.

Toyota Crown are o platformă comună cu Lexus GS şi acest lucru ne demonstrează că în curând vom vedea şi noua generaţie al acestui sedan. Actualul Lexus GS a fost lansat în august 2011, iar un facelift l-a primit în 2015.

Cel mai probabil în noua generaţie Toyota Crown vom vedea o evoluţie a platformei Toyota N, care include şi o suspensie multi link în spate.

Gama de propulsoare va fi asemănătoare cu cea din prezent, însă cu mici modificări. Acum există un agregat turbo cu patru cilindri (2.0, 235 CP), un sistem hibrid pe baza primului motor (2.5, 178 CP) plus un electromotor, două unităţi V6 cu 203 şi 315 CP. Tracţiunea poate fi una integrală sau pe puntea de spate.

Noua generaţie Toyota Crown ar putea fi arătată în 2018 la Salonul Auto de la Tokio sau cel de la Beijing.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/