Lucrările de stingere a incendiului de la Buiucani continuă. Au ars trei sectoare de lemne depozitate

incendiu pruncu-9494

În urma incendiului de proporții din Capitală, care a izbucnit în seara zilei de duminică, au ars trei sectoare de crengi și frunze. Pompierii încă se află la fața locului și lucrează asupra stingerii focului, au declarat reprezentanții Serviciului Situații Excepționale pentru #diez.

Pompierii au fost anunțați despre izbucnirea incendiului în jurul orei 23:18. La fața locului au lucrat cinci autospeciale. Din primele informații s-a stabilit că flăcările au cuprins suprafața de 3ha din cele 5 ha de crengi aflate pe un teren între străzile șoseaua Balcani și str. Pietrarilor.

În urma incendiului au ars 3 sectoare de crengi și frunze. Acestea au fost depozitate în urma curățirii orașului de după intemperia din luna aprilie.

Focul a fost localizat la ora 02.48 minute. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Pentru lichidarea incendiului, mai lucrează două echipaje din cadrul Serviciului Situații Excepționale al MAI. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Nicio persoană nu a avut de suferit.

Reamintim că în seara zilei de duminică, un incendiu a izbucnit la o gunoiște din sectorul Buiucani al Capitalei. Aici puteți vedea o galerie foto realizată de fotograful #diez, Dinu Bubulici. Vom reveni cu detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente