Fă-ți un weekend pe măsură! Șapte evenimente frumoase pentru o zi de duminică cu mult soare

VI7EEK1XAH
Foto: Kristina M M

E weekend, e timpul să-ți petreci vara din plin, așa că nu ezita în această duminică să ieși din casă și să-ți delectezi sufletul cu cele mai frumoase evenimente. Noi am pregătit pentru tine șapte recomandări de evenimente care îți vor face acest sfârșit de weekend unul special.

#Deschiderea Oficială a Cinematografului Buiucani

facebook.com/CinematografulBuiucani

Prietenii filmului, acest eveniment este pentru voi! Cu mare bucurie, sunteți anunțați că duminica aceasta, 9 iulie va avea loc Deschiderea Oficială a Cinematografului de Vara din parcul-pădure ”Butoiaș” din sectorul Buiucani (Str. Onisifor Ghibu intersecție cu str. Nicolae Costin).
Luați prietenii, părinții, copii – și veniți!
Va fi de neuitat!

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

#HerArt Summer Event

facebook.com/SheMakesArtToo

Sunteți invitați pe 9 iulie la o poveste despre HerArt. Acest proiect de artă vrea să se regasească, în varianta lui finală, într-un app, în telefonul tău. Zilnic acesta o să-ți schimbe wallpaperul și îți va face cunoștință cu o femeie din lumea artei. În acest moment cu siguranță apar multe întrebări. Iar organizatorii sunt gata să răspună la toate, ca împreună să se ajungă la cea mai bună versiune HerArt.

Vă așteaptă o zonă colorat, cu creioane și cărți. Film gustos despre viața uneia din cele mai cunoscute artiste din lume Frida Kahlo, iar la desert vor fi plăcinte și vin de casă, și poate chiar sarmale.

Mai multe detalii despre eveniment găsești pe următoarea pagină de FACEBOOK.

#Drone Day #1 (Chișinău)

facebook.com/FPVRACINGMD

Descopera lumea quadcopter-ilor FPV (First Person View) la prima întâlnire a piloților de drone din Moldova.

Vei avea parte de filmări aeriene și curse de viteza cu elemente acrobatice, însă organizatorii și-au propus să nu se limiteze doar la “drone racing”. Vizitatorii vor avea posibilitatea sa facă cunoștință cu diferite modele și detalii tehnice ale dronelor, să primească o scurta lecție de pilotaj, și să piloteze o drona într-un simulator de zbor.

Dacă ești interesat poți găsi mai multe detalii AICI.

#Dendrarium Y o g a • 2

Dacă vrei o duminică mai relaxantă, atunci ești așteptat la ora 18.00 în Parcul Dendrarium. Covorașele vă vor aștepta acolo, tot ce trebuie să faceți este să vă adunați buna dispoziție și dorința de a face Yoga și să vă alăturați echipei de la Dendrarium.

Pentru mai multe detalii accesați următoarea pagină de FACEBOOK.

#Ne pregătim de Chișinău Marathon: Antrenament de alergare

facebook.com/sportermd

Duminică, 9 iulie, clubul de alergări Sporter invită toți sportivii-amatori și începători să participe la antrenamentul de alergare de duminică “Sunday Long Run”. Acum începe pregătirea activă de cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău.

Mai multe informații găsești AICI.

#Recital Coral – Corul de Tineret Cantemus

În preajma turneului european, Corul de Tineret CANTEMUS susține Recital Coral cu un program excluziv și unic. De la Baroc la Folk. În program creații și aranjamente compozitorilor Cr. de Morales, M. Berezovski, G. Holst, B. Zanetti, T. Dagon, A. Alcaraz, M. Armstrong, R. Real, I. Iachimciuc, N. Alcala, J. Rathbone, G. Musicescu, D. Pop și multe surprize muzicale.

Mai multe detalii găsești pe pagina de FACEBOOK a evenimentului.

#Curs de Filosofie Aplicată

Învaţă să gândeşti singur şi să exersezi liberul arbitru, armonizează-ţi emoţiile, gândurile şi acţiunile. Practică FILOSOFIA ca un mod de viaţă şi descoperă cum aceasta poate deveni un real sprijin în descoperirea propriei vocaţii, a propriului sens al vieţii.

Locul de desfăşurare: Chişinău -Biblioteca Centrală B.P.Hașdeu, Sala de lectură germană, Et.II, bdul Ștefan cel Mare, nr. 148.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente