Hyundai anunţă premiera noului hot-hatch i30 N şi dezvăluie specificaţiile tehnice într-un teaser video

Cel mai performant hatchback Hyundai i30, dezvoltat de subdiviziunea sport N Performance, va pune la dispoziţia utilizatorului 280 de CP şi un cuplu maxim egal cu 400 Nm. Anume aceste cifre pot fi văzute pe ecranul sistemului multimedia, care ne este arătat într-un teaser video.

Dacă este adevărat sau nu, urmează să ni se confirme oficial peste câteva zile. Asta pentru că premiera mondială a noului Hyundai i30 N va avea loc la 13 iulie 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=M0pOJGWfBaY

Anterior se considera că Hyundai i30 N va putea produce dintr-un motor turbo de 2.0 litri – 250 sau 275 de CP, în ultimul caz fiind aplicat un pachet sport opţional.

Avem deja confirmarea că propulsorul va fi cuplat la o transmisie mecanică cu cel mult şase trepte. De asemenea, se aşteaptă ca pe maşină să fie instalat un diferenţial faţă cu sistem electric de blocare, o suspensie independentă faţă, un eşapament sport, mecanisme de frânare performante, jante de 19 inci şi anvelope Pirelli P Zero.

Urmează să aflăm dacă este adevărată şi informaţia că în viitor modelul va primi o versiune cu tracţiune integrală şi transmisie robotizată.

Premiera publică a noului Hyundai i30 N va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/