Înscrie-te la un concurs de creare a logoului unei competiții de ciclism și poți câștiga 1000 de euro

QHOYO77Z8N
Foto: Camila Cordeiro

Federația de Ciclism de Iarnă și proiectul de promovare a ciclismului rus „Let’s bike it!” anunță un Concurs de Design de Logo și Identitate pentru cel de-al VI-lea Congres Internațional de Ciclism de Iarnă, care va avea loc la Moscova, în februarie 2018.

Congresul de ciclism de iarnă are loc anual, începând cu anul 2013. Reunește sute de experți din toate colțurile lumii pentru a discuta despre posibilitățile de mobilitate a ciclismului în orașele cu climă rece, precum și despre construirea și susținerea infrastructurii de ciclism pe tot parcursul anului și promovarea culturii acesteia în țările nordice. Congresul de anul trecut a avut loc la Montreal, Canada, și a atras peste 400 de participanți. Moscova a fost aleasă să fie următorul oraș gazdă.

Participanții concursului pot fi atât amatori, cât și profesioniști în domeniul designe-ului, iar conform regulilor, cei care doresc să participe trebuie să elaboreze un logo și elemente cheie de identitate pentru Congresul de Ciclism de Iarnă din 2018 (WCC) de la Moscova.

Premiul bănesc pentru cel mai bun design va fi în valoare de 1000 de euro. Câștigătorul va fi numit de juriul internațional alcătuit din designeri, planificatori urbani, consultanți de transport, activiști de biciclete și jurnaliști din diferite orașe.

Dacă dorești să participi la concurs, înregistrează-te aici. Iar pentru mai multe detalii, accesează site-ul Congresului Internațional de Ciclism.

Autoare: Liuba Țobenco

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente