(video) Imaginile care fac înconjurul lumii. Ce face cu bagajele pasagerilor angajatul unei mari linii aeriene

bagaje-ibiza-aeroport-700×393

Un muncitor de pe aeroportul din Ibiza, Spania, a fost filmat în timp ce manevra bagajele unor pasageri aruncându-le pur și simplu unele peste altele. Unul dintre bagaje este aruncat chiar pe o distanță de 5-6 metri.

Bărbatul a fost huiduit și fluierat de călătorii care l-au filmat. Aceștia nu au avut însă cum să intervină deoarece se aflau în interiorul terminalului, iar angajatul era pe pistă.

Angajatul trebuia să încarce bagajele într-un vehicul, însă pentru a nu le căra pe fiecare în parte de pe pistă până la mașină a preferat să le arunce de la distanță.

Filmulețul a fost publicat ieri pe Facebook de Desy Leon și a strâns deja peste 4 milioane de vizualizări. A fost distribuit de aproape 100.000 de ori și a strâns peste 5.700 de comentarii de la utilizatori indignați de imaginile văzute.

O purtătoare de cuvânt a confirmat pentru mirror.co.uk că bărbatul filmat lucrează pentru compania aeriană spaniolă Iberia și și-a cerut scuze pentru situația creată. Angajatul este acum cercetat disciplinar.

Iberia Líneas Aéreas de España, S.A., de obicei prescurtat Iberia, este cea mai mare companie aeriană a Spaniei, cu sediul în Madrid.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente