Instagramul a fost actualizat. Acum poți răspunde la „Instagram Story-ul” prietenilor tăi cu o fotografie sau video personalizat

19858667_1422138681200320_1574877419_n

Când ai intrat dimineața pe Instagram, probabil ai primit o notificare că aplicația a fost actualizată și că acum poți răspunde la insta-story cu un video, poză, sau boomerang personalizat. Iată în ce constă schimbarea aplicației și cum poți utiliza update-ul.

Lansarea „Instagram Story” din 2016 a permis tuturor să-și publice activitățile rutinare pe paginile lor timp de 24 de ore. De asemenea, platforma oferea posibilitatea să răspunzi la postările prietenilor printr-un mesaj, tastând butonul „Reply”. Însă timp de o noapte totul s-a schimbat.

Cu actualizarea de astăzi, o imagine de aparat foto apare acum chiar lângă caseta pentru text din partea de jos a fiecărui „story”. După ce o tastezi, camera Instagram îți permite să răspunzi sub formă de un alt „story”, completat cu filtre pentru față, autocolante, hashtaguri și așa mai departe. După ce tastezi pe aparatul foto, reply-ul tău va apărea în deasupra a fotografiei și vei putea să o repoziționezi ca un autocolant, să-i schimbi dimensiunile, să o miști în sus și în jos și să o rotești.

19883610_1422138684533653_1741181353_n

Când un prieten răspunde la postarea ta cu o fotografie sau un videoclip, o vei vedea în căsuța Direct. Poți apăsa pentru a o vizualiza și pentru a vedea și un autocolant al povestirii originale, care este vizibilă numai pentru tine.

Utilizatorii de Instagram au rămas impresionați de această actualizare. „Este doar unul dintre modurile în care facem ca mesajele să fie cel mai bun loc pentru a ne distra prin conversații vizuale cu prietenii pe Instagram” , spune una din postări.

Pe parcursul lunii trecute, „Instagram Story” a avut postări de la peste 250 milioane de persoane, iar noua schimbarea va putea fi folosită de toți utilizatorii iOS și Android, începând de astăzi.

Autoare: Liuba Țobenco

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente