Învață cum să dezvolți un plan de afaceri și obține premii în cadrul școlii de vară „Business Inovații”

shutterstock_139743778_0
Foto: insurancell.us

Cum poți combina relaxarea cu planuri de creare întreprinderilor inovatoare, și, în același timp, să comunici cu oameni care gândesc la fel ca tine? Răspunsul e foarte simplu: prin participarea la Școala de Vara „Business Inovații”, care va avea loc la Vadul lui Vodă, de pe 4 până la 12 august. Școala este organizată în cadrul programului „Sprijin pentru măsurile de consolidare a încrederii“, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD.

Ce este Școala „Business Inovații”?

Este o platformă de comunicare pentru antreprenorii aspiranți de pe ambele maluri ale Nistrului, în care veți avea posibilitatea de a învăța să gândiți în moduri noi, pentru a deveni inovatori.

Școala de Business Inovații va selecta 30 de participanți, 50% pe fiecare de pe ambele maluri și cel puțin 40% femei din numărul total de beneficiari.

Sub îndrumarea unor experți în diferite domenii, participanții vor fi învățați să pregătească un plan de afaceri și să-i facă prezentarea acestuia. Cele mai bune planuri de afaceri vor fi premiate!

O atenție deosebită este acordată echipelor de afaceri. În cadrul școlii, va fi posibil să-ți construiești o echipă, în cadrul căruia trebuie să fie inclus cel puțin un membru de pe celălalt mal al Nistrului.

Te vei întâlni cu managerii de întreprinderi de succes, care doresc să împărtășească cu voi povestea lor de succes, veți avea ocazia unică de a întâlni oameni interesanți într-o atmosferă informală. Programul oferă acces la un complex sportiv, incluzând piscină exterioară.

Sunt asigurate cu mâncare, cazare și transport din Chișinău și Tiraspol în Vadul lui Vodă 8 zile de participare.

Cum să te implici?

Pentru a deveni parte din proiect trebuie să ai vârsta de 18 ani și mai mult (vârsta trebuie să fie confirmată printr-un document valabil, de exemplu, pașaport).

Pentru a participa trebuie să completeze un chestionar la următorul LINK.

Pentru mai multe informații trimite întrebările tale pe e-mailul: [email protected]

Termenul limită de înregistrare este 20 iulie.

Școala de Inovare este organizată în cadrul Programului finanțat de UE „Sprijin pentru măsurile de consolidare a încrederii“, implementat de PNUD. Programul ajută la consolidarea încrederii între locuitorii ambelor maluri prin implicarea în proiecte comune ale comunității de afaceri, societatea civilă și autoritățile locale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente