Opt persoane vor concura pentru ocuparea funcțiilor de administrator a trei ZEL-uri

Opt persoane au depus dosarele pentru participarea la concursul de selectare a administratorilor principali al Zonelor Economice Libere „Bălți” și „Ungheni-Business”, precum și Zonei Antreprenoriatului Liber – Parcul de Producție „Valkaneș”. Termenul limită de depunere a documentelor pentru participare la concurs a expirat astăzi la orele 16:00.

Cele mai multe dosare, 4 la număr, au fost depuse pentru ocuparea funcției vacante „de administrator principal al Zonei Economice Libere „Bălți”.

Pentru ocuparea funcților vacante „de administrator principal” al Zonei Antreprenoriatului Liber – Parcul de Producție „Valkaneș” și Zonei Economice Libere „Ungheni-Business” vor concura câte doi candidați.

Potrivit lui Vladimir Crivciun, șef Secția politici de atragere a investițiilor, până la finele săptămânii curente, Comisia de concurs va analiza dosarele prezentate reieșind din cerințele înaintate fașă de candidați și va stabili persoanele care au promovat în etapa finală a concursului.

Săptămâna viitoare, după organizarea celei de-a doua faze a concursului (interviul), vor fi stabilite persoanele învingătoare, care vor fi propuse conducerii Ministerului Economiei de a fi numite în funcțiile de administratori principali al celor 3 ZEL-uri.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.