Parcul Valea Morilor se încinge sub pași de tango. Află cum poți participa și tu la o seară de dans în aer liber

19748790_1227478367374969_3027735683133725618_n

Tango Argentino Moldova și-a propus să provoace chișinăuienii să participe în cadrul unui eveniment dedicat tangoului. Cei prezenți vor avea ocazie să se miște în ritmul dansului pasiunii alături de profesioniști, vor primi îndrumări și își vor exterioriza sentimentele prin intermediul limbajului trupului.

Tangoul este un dans și un gen muzical care a apărut în orașele Buenos Aires, Argentina, și Montevideo, Uruguay și s-a răspândit ulterior în toată lumea, dezvoltându-se diferite variante. Dansul reprezintă o metodă perfectă de comunicare nonverbală și de relaxare. El relevă pasiunea și sentimentele fierbinți pe care doi le împărtășesc atunci când corpurile sale se mișcă în ritmul muzicii.

Dacă nu vrei să stai într-o seară însorită de vineri acasă, vino în parcul Valea Morilor din Capitală și simte atmosfera fierbinte, încinsă de pașii de tango. Evenimentul începe la ora 19.00. Toți doritorii sunt așteptați să petreacă patru ore în vâltoarea dansului. Pentru mai multe detalii accesați pagina de facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente