Dacă vrei să descoperi România, participă vara aceasta la tabăra unionistă organizată de Tinerii Moldovei

02-pestera-munticelu-judetul-neamt
Foto: viziteazaneamt.ro

Dacă vrei să te implici în activități civice și ai vârsta de până la 18 ani, organizația Tinerii Moldovei îți propune să participi alături de ei la o tabără de vară unionistă în județul Neamț, România. Toate costurile, pentru elevii dornici de a învăța ceva și a se implica activ în acțiunile civice, urmează să fie acoperite.

Timp de o săptămână, vei avea parte de aventuri frumoase, vei cunoaște oameni noi, tineri activi și perseverenți. Programul pregătit de organizatori este unul destul de intens, însă se ține cont și de anotimpul de afară, deci urmează să îmbini distracția cu implicarea civică.

Scopul esențial al taberei, este de a promova cultura română și de a învăța participanții cum să aibă un 2018 demn de cei 100 de ani de la Marea Unire. Dacă vrei să sa faci parte din Mișcarea Civică Tinerii Moldovei, alătură-te și participă în cadrul taberei, care se va desfășura în perioada 17-24 iulie.

tinerii.md
tinerii.md

Formularul constituie prima etapă de selecție. Cei admiși în a două etapă – vor avea de îndeplinit o probă surpriză. Trecerea cu brio a testului le va asigura locul la cea mai importantă tabără unionistă a verii. Completează formularul și găsește mai multe detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente