09:14:34 25.04.2024
Stiri

Cum te poţi lăsa UŞOR de fumat

Știri 05.07.2017 07:00 Vizualizări2254 Autor: Ziarul National
Cum te poţi lăsa UŞOR de fumat


Auriculoterapia, terapie noninvazivă împotriva fumatului, consumului de alcool, obezitatii, stresului a a ajutat peste 190 de români să renunţe la fumat. George Ţăranu, auriculoterapeut şi specialist în combaterea adicţiilor prin medicină alternativă descrie procedura ca fiind una de scurtă durată şi complet nedureroasă, scrie csid.ro.

“Cu ajutorul unui aparat performant, terapia are loc în doar 15 minute. Prin implusuri electrice la nivelul urechii, nevoia de nicotină este înlocuită cu o cantitate de serotonină suficientă pentru următoarea lună. Adică suficient cât să nu mai simţi nevoia să fumezi. Evident că mai departe, pe acest drum, totul ţine de voinţa fiecăruia, dar noi suntem alături de pacienţi atât înainte cât şi după efectuarea terapiei”, detaliază George Taranu.

De altfel, auriculoterapia are la bază principii din medicina tradiţională orientală. “Este o terapie izvorată din acupunctură, complet sigură şi neinvazivă ce oferă rezultate imediate şi permanente pentru renunţarea la fumat şi nu numai. Auriculoterapia consideră că întregul corp este reprezentat, în mod simetric, pe pavilioanele urechilor şi că toate organele şi ţesuturile corespund unui punct al urechii.

Astfel, există 200 de puncte pe fiecare ureche. Potrivit Institutului pentru Auriculoterapie din SUA, prin această tehnică se pot depista peste 200 de boli, cum ar fi problemele organelor interne, problemele ginecologice, ale organelor senzoriale, precum şi maladiile psihice” completează specialistul.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md